Baby ondt i halsen

Har din baby ondt i halsen? Jeg tilbyder blid zoneterapi, der kan hjælpe og behandle din baby 

Mange babyer rammes af ondt i halsen, især når de er forkølede. Spædbørn og små børn i det hele taget er dem, der oftest bliver ramt af forkølelse og ondt i halsen – til stor frustration for både baby og forældre. Med blid zoneterapi kan jeg hjælpe din baby med ondt i halsen og mindske det ubehag, der følger med.

 

Tegn på, at din baby har ondt i halsen

Hos små børn kan der være mange årsager til, at de har ondt i halsen. Halsbetændelse er en af dem, og er både ubehagelig og irriterende for barnet. Der kan være flere forskellige tegn på, at din baby har ondt i halsen:

  • Babyen er mere pylret end normalt
  • Græder når han/hun hoster
  • Vil ikke spise eller drikke

 

Når din barn har ondt i halsen, kan det være meget generende. Med zoneterapi mod ondt i halsen kan det medvirke til lindring, samtidig med, at det styrker immunforsvaret. Ud over at hjælpe til at lindre smerter i forbindelse med ondt i halsen, styrker jeg også immunforsvaret til forebyggelse af forkølelse og de gener, der medfølger.

 

Behandling med zoneterapi mod baby ondt i halsen

Små børn og babyer kan ikke tåle zoneterapi på samme niveau som voksne. Jeg tilbyder derfor en blid og mild zoneterapi, der er kortere og målrettet de mindste. Zoneterapi medvirker til, at kroppens eget immunforsvar bliver styrket, og kan derfor også hjælpe mod ondt i halsen.

Jeg sørger altid for at skabe nærvær og tryghed, og altid at tage udgangspunkt i det enkelte barn – det gør jeg for at være sikker på, at både du og din baby får den bedste oplevelse med zoneterapi. Det er forskelligt fra barn til barn, hvor mange gange zoneterapi der skal til, for at du og din baby oplever en bedring.

I min behandling med blid zoneterapi trykker jeg din baby under fødderne og rammer forskellige zoner. På den måde kan jeg behandle flere forskellige områder på din babys krop.

Blid zoneterapi hjælper ikke kun på ondt i halsen, men kan også hjælpe din baby, der døjer med andet. Læs f.eks. om zoneterapi mod forkølelse her.

 

Få hjælp til selvhjælp med min behandling

Under forløbet med at behandle din baby for ondt i halsen, giver jeg dig som forælder nogle gode råd, du kan tage med hjem om, hvad du selv kan gøre fore at lindre og forebygge.

Det kan bl.a. være:

  • Kostændringer
  • Vejrtrækningsøvelser
  • At vise, hvilke zoner du selv kan trykke på

 

Det er altid vigtigt at skabe tryghed for dit barn, inden du går i gang med zoneterapien. Det er derfor en god idé at følge disse fire trin, inden du begynder zoneterapi med din baby:

  • Skab en god kontakt med din baby ved at stryge ham/hende på maven
  • Drej foden fra side til side og giv den et lille ’kram’ – på den måde varmer du den op
  • Det skal være hyggeligt for dit barn, så sørg altid for, at han/hun er mæt, veloplagt og generelt godt tilpas
  • Sørg for, at du selv sidder godt – gør klar et rart sted, f.eks. på sofaen eller på gulvet med en dyne

 

Vil du have hjælp, når din baby har ondt i halsen? Så kontakt mig i dag

Jeg har flere års erfaring med blid zoneterapi, og med at hjælpe babyer med ondt i halsen. Jeg er klar til at hjælpe dig og din baby, så dit barn kan få det godt igen.

Ønsker du at bestille en tid, kan du gøre det her.

Har du spørgsmål om blid zoneterapi? Så kan du finde mine kontaktoplysninger her.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød