Babymassage eneundervisning

Babymassage eneundervisning er professionel undervisning, hvor det kun er dig og din baby

Blid Zoneterapi tilbyder babymassage eneundervisning som et tilbud til dig, der ønsker individuel undervisning i babymassage. Du får professionel undervisning i forskellige massageteknikker til gavn for dit barns velvære og udvikling. 

Gennem individuel undervisning i babymassage, er der rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi kan gå mere i dybden med enkelte teknikker på en behagelig og lærerig måde, i rolige omgivelser. Du lærer din baby bedre at kende, og den kropslige kontakt er med til at styrke båndet mellem dig og din baby.

Teknikkerne og redskaberne er med til at stimulere dit barns kropsudvikling, skabe velvære og afhjælpe smerter. Hvis dit barn f.eks. har problemer med fordøjelsen kan baby ondt i maven massage hjælpe. Med teknikkerne du lærer hos mig er du bedre rustet til f.eks. at udføre babymassage mave, så du kan afhjælpe din babys smerter.  

 

Tilgang til babymassage

Undervisningen har fokus på tryghed og nærvær hos din baby. Gennem kærlig berøring og sanselig stimulering frigives hormoner, som skaber ro og harmoni hos babyen. I undervisningen har jeg fokus på, hvilke former for massage og zoneterapeutiske punkter, som er relevante for din baby.

Har din baby eksempelvis ondt i maven, sover dårligt eller hoster, så finder vi sammen ud af hvilket behandlingsforløb og teknikker, som kan afhjælpe eller lindre problemerne. Ved individuel undervisning i babymassage, er der tid til at du kan stille mange spørgsmål til de øvelser og teknikker, som du har afprøvet derhjemme.

 

Brug teknikkerne derhjemme

Gennem professionel individuel undervisning i babymassage, får du en lang række redskaber, som du kan bruge derhjemme til eksempelvis at aflæse dit barns signaler. Ved uro hos din baby, kan du bruge nogle af teknikkerne, som du har lært på kurset, da babymassage har en beroligende effekt og nedsætter stress hos dit barn.

Jeg klæder dig på til at håndtere forskellige situationer i hjemmet, hvor massage eller zoneterapi kan være godt for din baby.

Undervisningen foregår hos Blid Zoneterapi Slotsgade 15, 1. Hillerød. Hvis begge forældre ønsker at deltage er der også mulighed for dette.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om babymassage eneundervisning eller du kan booke lige den tid der passer dig/jer i min onlinebooking.

 

Babymassage eneundervisning 

Du lærer:

  • at give din baby en skøn og dejlig massage
  • forskellige øvelser som kan styrke din babys koordinationsevne og motoriske udvikling
  • at afhjælpe stress og uro hos din baby gennem viden om vigtige zoneterapipunkter
  • hvordan du stimulerer dit barns sanser og kredsløb
  • hvilken olie, som er bedst at bruge
  • De allerbedste zoneterapi punkter til brug ved bl.a. forkølelse, ondt i maven og dårlig søvn

Du kan også booke Tryk & Glad Søvn eller Tryk & Glad Mave som eneundervisning

Book Babymassage eneundervisning i min online booking og find den tid der lige passer jer

I forbindelse med dette kursus får du en lille vejledning samt lidt olie med hjem, så du kan komme i gang med det samme.

 

Blid Zoneterapi tilbyder også

Udover eneundervisning babymassage tilbyder jeg også følgende kurser:

  • Minikurser, med højeste 6 baby på kurset.

Du kan få mere at vide om kurset her.

  • Babymassage kursus fordelt over 5 fredage.

Du kan få mere at vide om kurset her. 

  • Babymassage for fædre, med fokus på båndet mellem far og baby. 

Du kan få mere at vide om kurset her.

  • Babymassage kursus i mødregrupper.

Du kan få mere at vide om kurset her.

Du er velkommen til at ringe på 5094 0404, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil booke en undervisning i babymassage sammen med din mødregruppe.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød