Zoneterapi mod øreproblemer

Det sker hyppigt at børn får øreproblemer, og dette sker hyppigst i efterårs- og vintermånederne. Børn med øreproblemer kan blive irritable, og det kan gå ud over deres søvn.

Børn med øreproblemer kan opleves som:

  • Pylrede
  • Irritable
  • Trætte (da de kan sove uroligt)

Videre kan børn også have svært ved at høre, da det kan opleves som at have en tot vat i ørene. Øreproblemer kan være en stor gene for både børnene og forældrene, hvilket kan gå ud over dagligdagen.

Zoneterapi mod øreproblemer kan være en måde at afhjælpe problemerne på. 

Hvis dit barn lider af mellemørebetændelse, kan du læse mere om zoneterapi mod mellemørebetændelse her

Udover øreproblemer, behandler jeg også otitis media hos børn.

 

Zoneterapi mod øreproblemer - en behagelig og effektiv behandling

Jeg har gode erfaringer med at give zoneterapi til børn med øreproblemer. I forhold til behandling af voksne, vil zoneterapi mod øreproblemer for babyer og børn tage kortere tid, da, især små børn, hurtigere bliver trætte.

Antallet af behandlinger med zoneterapi mod øreproblemer afhænger af det enkelte barn. Det er ikke alle børn der reagerer lige hurtigt på zoneterapi, og antallet af behandlinger afhænger af det enkelte barn og symptomerne, men som regel går der 1 uge mellem hver behandling. Min erfaring viser, at der normalt skal 3 behandlinger til, før at barnet har det bedre.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov og sætter altid rigeligt tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se mig an. Især når de kommer til den første behandling.

Jeg sørger for at skabe en tryghed for barnet, og for større børn snakker jeg med dem om hvad zoneterapi er. Til de mindre børn er der masser af legetøj og bøger som er med til at skabe en tryg situation. På den måde sørger jeg for, at de er afslappede og kan nyde behandlingen.

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, så du som forældre får ofte råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt være råd om ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

Så hvis du har et barn med øreproblemer, kan du altid kontakte mig, så vi kan finde ud af den bedste løsning. Kontakt mig på 50 940 404, hvis du ønsker at høre mere om zoneterapi mod øreproblemer.

Book en tid online her.

 

Gratis videoguide

Vil du gerne hjælpe dit barn mod øreproblemer, så er her en lille, gratis videoguide med nogle gode zoneterapipunkter.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød