Immunforsvar

Styrk dit barns immunforsvar gennem zoneterapi

Hvis dit barn har nedsat immunforsvar, er det ofte mere tilbøjelig til at blive ramt af forskellige sygdomme såsom influenza, mellemørebetændelse, forkølelse eller noget helt fjerde. Det kan være frustrerende for dig som forælder, da det aldrig er sjovt, at se sit barn være syg. Det kan også betyde, at dit barn i nogle tilfælde ikke kan deltage i lege eller andre begivenheder på lige fod med andre børn, hvilket kan virke isolerende for dit barn. Derfor er det vigtigt for mig, at kunne hjælpe dit barn til et styrket immunforsvar gennem mine blide behandlinger med zoneterapi.

 

Der er mange årsager til et svækket immunforsvar

Et dårlig immunforsvar kan skyldes mange forskellige ting. Eksempelvis kan en stresset hverdag forårsage et svækket immunforsvar hos dit barn. Selvom et barn har langt færre forpligtigelser end voksne, kan det sagtens opleve en presset og hektisk hverdag, hvis du som forælder eksempelvis selv har travlt. Jeg anbefaler derfor altid nogle forskellige ting, som I kan arbejde med derhjemme, for at få styrket immunforsvaret hos dit barn:

  • Få masser af søvn
  • Sørg for at få varieret kost
  • Drik meget vand
  • Sørg for at få slappet af
  • Brug naturen og få masser frisk luft
     

Ovenstående punkter kan bidrage til at få dit barns immunforsvar styrket, men nogle gange er kroppen nødt til at have lidt hjælp, hvilket jeg tilbyder gennem mine zoneterapeutiske behandlinger.

Du kan læse mere om zoneterapi til børn her.

 

Hvordan kan jeg, gennem zoneterapi, hjælpe dit barn?

Filosofien bag mine behandlinger med zoneterapi er at hjælpe kroppen til at hjælpe sig selv. Jeg bruger derfor ingen unaturlige supplementer – det er udelukkende din krop, der gør arbejdet - jeg hjælper den blot på vej.

Når I kommer hos mig, sætter jeg god tid af til at lære både dig og dit barn at kende, hvorefter jeg gennemgår, hvordan behandlingen vil foregå. Det er vigtigt for mig, at dit barn føler sig tryg, hvorfor jeg også fortæller om hvad zoneterapi går ud på.

Ved at stimulere forskellige zoner på kroppen, løsner jeg op i spændinger, så kroppen igen kan skabe balance i immunforsvaret. Mine behandlinger foregår altid med forsigtighed og med blide tryk, så også spædbørn kan få gavn af mine behandlinger.

Du kan læse mere om immunforsvar her eller mine behandler for styrket immunforsvar her. 

Vil du vide mere om hvad zoneterapi til spædbørn går ud på, så kan du læse meget mere om mine behandlinger her.

 

Bliv behandlet med zoneterapi mod forskellige sygdomme eller gener

Den største motivation gennem mine behandlinger er at kunne hjælpe andre. Derfor har jeg dygtiggjort mig i behandlingsformer mod forskellige sygdomme eller gener. Særlig har jeg specialiseret mig i zoneterapi til babyer og børn, så de kan få den bedste start på livet. Nedenfor kan du læse om nogle af de udfordringer jeg har hjulpet børn af med via mine behandlinger:

 

Du kan læse meget mere om, hvordan jeg arbejder og min erfaring med zoneterapi her.
 

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dit barn til et styrket immunforsvar, eller har dit barn nogle udfordringer, som du ikke ved om zoneterapeutiske behandlinger kan afhjælpe? Så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg tager gerne en snak med dig om dit barns problemstilling og vurderer, hvorvidt mine behandlingsformer er den rette behandling.

Du kan finde mine kontaktinformationer her.
 

Book en tid online her.
 

Gratis videoguide

Sådan styrker du dit barns immunforsvar med zoneterapi. Gratis videoguide med alle de gode zoneterapi punkter som hjælper dit barns til et bedre immunforsvar.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød