Zoneterapi børn søvnproblemer

Søvn er vigtig for dit barns helbred og udvikling 

Flere end hvert tredje barn sover for lidt, og dette kan blandt andet skyldes børns søvnproblemer. Søvn er vigtig for de smås helbred og udvikling. Det betyder derfor, at mangel på søvn kan give irriterede og utilpasse børn, der er mere modtagelige overfor infektioner. Det kan det være hårdt og til stor gene både for dit barn og dig som forældre, når dit barn har søvnproblemer. Jeg kan tilbyde hjælp til zoneterapi børn søvnproblemer.

 

Blid og tryg zoneterapi børn søvnproblemer 

Ved søvnproblemer børn kan zoneterapi være en effektiv behandling, der kan lindre og afhjælpe søvnproblemerne. Jeg behandler børn søvnproblemer med mild og blid zoneterapi, der er tilpasset det enkelte barn, dets behov og udviklingstrin samt søvnproblem. Således kan jeg give barnet den rette behandling.

Til større børn snakker jeg med dem, om hvad zoneterapi er, mens der til de mindre børn er legetøj og bøger, som kan bidrage til at skabe en tryg ramme for den nye situation. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig trygge, da det medvirker til, at barnet bliver afslappet og kan nyde behandlingen. Min erfaring er, at de fleste børn godt kan lide den blide berøring fra zoneterapien, men kan opleve at blive trætte undervejs og efterfølgende.

Behandlingen til børn er mere blid og kortvarig end zoneterapi til voksne, og varer ca. 15-30 minutter. Jeg sætter rigeligt tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se mig an inden vi begynder behandlingen. Oftest skal der ikke så mange behandlinger til, før barnet har det bedre – min erfaring viser, at der normalt skal tre behandlinger til.

 

Hjælp til selv selvhjælp 

En behandling hos mig er hjælp til selvhjælp, da du som forældre ofte vil få gode råd til, hvad du selv kan gøre, når dit barn har søvnproblemer.

Disse råd kan blandt andet være om:

  • Kosttilskud
  • Ændringer i kost
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Hvilke zoner du med fordel kan trykke på

 

Jeg kan hjælpe dit barn og dig som forældre med at få den nødvendige søvn, og dermed en mere overskuelig hverdag. Du kan læse mere om zoneterapi til spædbørn og børn her. 

 

Sammen finder vi den bedste behandling til dit barn 

Du er meget velkommen til at ringe til mig omkring zoneterapi børn søvnproblemer, for at høre nærmere. Ved konsultation kan vi sammen afdække behovet for zoneterapi til dit barn samt fastlægge et tidsinterval mellem hver behandling.

Kontakt mig på tlf. 50 94 04 04 eller info@blid-zoneterapi.dk for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dit barn til bedre nattesøvn.

Book tid online her.

 

Gratis videoguide

Her får du en gratis videoguide til, hvordan du selv med zoneterapi kan afhjælpe dit barns søvnproblemer og derved give dit barn ro.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende behandlingerne?
Skriv gerne! For online booking klik her.

Klinikken

Blid Zoneterapi

Slotsmøllen

Slotsgade 65C, 2.th

3400 Hillerød